Mail ons
Offerte aanvragen
Terugbelgesprek

Spaans vertaalbureau

Voor een professionele vertaling Nederlands-Spaans of Spaans-Nederlands bent u bij ons Spaans vertaalbureau aan het juiste adres. Uw tekst wordt vertaald door een van onze Spaanse native speaking vertalers. Voordat de vertaling aan u wordt geleverd, wordt deze gecontroleerd door een professionele Spaanstalige reviewer.

Spaans vertaalbureau BTS hanteert scherpe tarieven en zeer korte levertijden. Bovendien heeft BTS een ISO 9001- en een ISO 17100-certificering. Wij werken volgens vaste procedures die zeer efficiënt en kosteneffectief zijn en die tegelijkertijd een waarborg vormen voor de kwaliteit van uw Spaanse vertalingen. Dat geldt ook voor onze Spaanse tolken en beëdigde Spaanse vertalingen. Ons Spaans vertaalbureau werkt voor zowel grote als kleine ondernemingen. Wij respecteren de vertrouwelijkheid van uw documenten.

Taalverschillen in Spanje/Latijns-Amerika

Het Spaans dat in Spanje gesproken wordt is niet hetzelfde als het Spaans dat in Midden- en Zuid-Amerika wordt gesproken. Niet alleen de uitspraak verschilt sterk van regio tot regio, ook het woordgebruik laat grote verschillen zien.

In Spanje noemt men sinaasappelsap bijvoorbeeld ‘zumo de naranja’, terwijl dit in Mexico ‘jugo de naranja’ wordt genoemd. Ook bij het vertalen van uw zakelijke teksten kunnen dergelijke verschillen voorkomen. Dit voorbeeld laat goed zien dat een vertaling Nederlands-Spaans moet worden toegespitst op de regio waarvoor deze bedoeld is. Bij ons Spaans vertaalbureau bent u hiervoor aan het juiste adres.

Spaans in top 3 meest gesproken talen

Wereldwijd is het Spaans de derde meest gesproken taal. Wij voeren dan ook veel vertaalopdrachten uit in combinaties met het Spaans. Vertalingen Nederlands-Spaans en Engels-Spaans komen vrijwel iedere dag voor. Uiteraard verzorgt ons Spaans vertaalbureau ook vertalingen vanuit het Spaans naar een andere taal, zoals vertalingen Spaans-Engels en vertalingen Spaans-Frans.

Ook voor een beëdigde vertaling Nederlands-Spaans of Spaans-Nederlands bent u bij ons Spaans vertaalbureau aan het goede adres. Als het gaat om officiële documenten, is meestal ook een legalisatie vereist. Ook voor legalisaties kunt u bij Spaans vertaalbureau BTS terecht.

Offerte vertaling Nederlands-Spaans aanvragen

Bent u op zoek naar een Spaans vertaalbureau voor een vertaling van of naar het Spaans? Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw tekst of bel ons op 010-4367711 voor meer informatie.

Offerte aanvragen >>

Waarom BTS Rotterdam?

ISO 9001- en ISO 17100-gecertificeerd

Onze vertalers zijn gecertificeerde native speakers die verstand hebben van uw bedrijfstak en uw vaktermen kennen.

U ontvangt uw vertalingen altijd in het bestandsformaat waarin u het origineel aanlevert - tenzij u het anders wilt.

U krijgt een vaste contactpersoon binnen BTS met wie u al uw wensen kunt bespreken.

Wij ontzorgen u volledig. Stuur uw te vertalen bestanden op, wij regelen de rest.

Direct een offerte aanvragen