Mail ons
Offerte aanvragen
Terugbelgesprek

Spaans vertaalbureau

Voor een professionele vertaling Nederlands-Spaans of een vertaling Spaans-Nederlands gaat u naar een Spaans vertaalbureau, zoals Business Translation Services. Bij ons wordt uw tekst vertaald door onze Spaanse vertalers en gecontroleerd door een native Spaanse reviewer. Daarnaast werken we volgens vaste processen en hebben we veel persoonlijke aandacht voor u en uw bedrijf. Op deze manier zorgen we voor de beste vertalingen en dienstverlening.

Wereldwijd is het Spaans de derde meest gesproken taal. Wij voeren dan ook veel vertaalopdrachten uit in combinaties met het Spaans. Vertalingen Nederlands-Spaans en Engels-Spaans komen vrijwel iedere dag voor. Uiteraard verzorgt ons Spaans vertaalbureau ook vertalingen vanuit het Spaans naar een andere taal, zoals vertalingen Spaans-Engels en vertalingen Spaans-Frans.

Taalverschillen in de Spaanse taal

Het standaard-Spaans bestaat eigenlijk niet. Het Spaans bestaat namelijk uit vijf officiële talen. Het is daarom van belang dat Spaanse vertalers precies weten welke variant ze moeten gebruiken en wat de verschillen tussen de varianten zijn. Als gespecialiseerd Spaans vertaalbureau zetten wij vertalers in die deze verschillen weten.

Het Spaans dat in Spanje gesproken wordt is dus niet hetzelfde als het Spaans dat bijvoorbeeld in Midden- en Zuid-Amerika wordt gesproken. In Spanje noemt men sinaasappelsap bijvoorbeeld zumo de naranja, terwijl dit in Mexico jugo de naranja wordt genoemd. Ook bij het vertalen van uw zakelijke teksten komen dergelijke verschillen voor.

Dit voorbeeld laat goed zien dat een vertaling Nederlands-Spaans moet worden toegespitst op de regio waarvoor deze bedoeld is. Bij ons Spaans vertaalbureau bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring en weten precies wat het beste werkt in welke regio.

Beëdigde Spaanse vertaling

Heeft u een beëdigde vertaling Nederlands-Spaans of Spaans-Nederlands nodig? Ook daarvoor bent u bij ons Spaans vertaalbureau aan het goede adres. Wij werken met beëdigde Spaanse vertalers die uw juridische documenten vertalen. Als het gaat om officiële documenten, is meestal ook een legalisatie vereist. Bij Spaans vertaalbureau BTS nemen we deze tijdrovende klus voor u uit handen en zorgen we ervoor dat uw vertaling volledig gelegaliseerd is.

Spaanse vertalingen en service van kwaliteit

Spaans vertaalbureau BTS hanteert scherpe tarieven en zeer korte levertijden. Bovendien heeft BTS een ISO 9001- en een ISO 17100-certificering. Wij werken altijd volgens vaste procedures die zeer efficiënt en kosteneffectief zijn en die tegelijkertijd een waarborg vormen voor de kwaliteit van uw Spaanse vertalingen. Dat geldt ook voor onze Spaanse tolken en beëdigde Spaanse vertalingen.

Offerte vertaling Spaans aanvragen

Bent u op zoek naar een Spaans vertaalbureau voor een vertaling van of naar het Spaans? Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw tekst of bel ons op 010-4367711 voor meer informatie.

Offerte aanvragen >>

Waarom BTS Rotterdam?

ISO 9001- en ISO 17100-gecertificeerd

Onze vertalers zijn gecertificeerde native speakers die verstand hebben van uw bedrijfstak en uw vaktermen kennen.

U ontvangt uw vertalingen altijd in het bestandsformaat waarin u het origineel aanlevert - tenzij u het anders wilt.

U krijgt een vaste contactpersoon binnen BTS met wie u al uw wensen kunt bespreken.

Wij ontzorgen u volledig. Stuur uw te vertalen bestanden op, wij regelen de rest.

Direct een offerte aanvragen