Mail ons
Offerte aanvragen
Terugbelgesprek

Kwaliteit

Onze corporate ambitie is om u alle zorg uit handen te nemen op het gebied van vertalingen en aanvullende diensten. Daarom is onze slogan al sinds 1985: We’ll mind your language.
Met onze ISO-gecertificeerde werkwijze weet u zeker dat uw teksten bij ons in goede handen zijn. BTS heeft een uiterst efficiënte aanpak. Uw wensen en eisen staan centraal. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn het uitgangspunt bij ieder project.

Kwaliteit in vertaling

Wij selecteren altijd de meest geschikte vertaler voor uw teksten. Dit is een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit. Onze vertalers vertalen uitsluitend naar hun moedertaal. Alle vertalingen worden gecontroleerd door een kundige revisor voordat ze aan u worden verzonden. Na de levering kunt u altijd een beroep doen op onze uitgebreide aftersales service.

Vertaalbureau BTS beschikt over geavanceerde vertaalgeheugensoftware en andere vertaaltechnologie. Op deze wijze zorgen wij voor consistentie tussen uw vertalingen op het gebied van de door uw gewenste stijl en terminologie. De doorlooptijden kunnen daarnaast aanzienlijk verkort worden door deze efficiënte werkwijze.

Kwaliteit in vertaling bestaat voor ons uit het voldoen aan uw wensen. Daarom leren we u graag goed kennen. U hebt bij BTS daarom altijd een vaste contactpersoon. Hij of zij bespreekt de opdrachten met u en zorgt voor een maatwerkaanpak die nauw aansluit op uw wensen en verwachtingen. Zo weet u op elk moment wat u van BTS kunt verwachten. Ook dat is kwaliteit.

Kwaliteit in dienstverlening

Kwaliteit in dienstverlening is gebaseerd op een persoonlijke aanpak. Ook hierbij geldt dat wij uitgaan van uw wensen. Heeft u altijd vertalingen op ad-hoc basis, is er standaard een offerte nodig voor iedere vertaling, heeft u behoefte aan een projectbespreking bij u op kantoor? Wij willen weten wat u belangrijk vindt in de samenwerking met ons als vertaalpartner en spelen hier graag op in.

U heeft bij ons een eigen contactpersoon waarbij u altijd terecht kunt. Onze ervaren medewerkers weten wat er speelt in uw branche en kunnen u adviseren over de meest uiteenlopende vertaalprojecten.

Uw gemak staat bij ons voorop. Als u dat wilt, nemen wij het complete proces van u over: van een professionele vertaling inclusief eindcontrole tot aan de opmaak van uw bestanden en het doorvoeren van last-minute wijzigingen. Op deze manier kunt u uw tijd en energie volledig richten op uw eigen kerntaken.

Vertaalbureau BTS is al meer dan 30 jaar een flexibele en betrouwbare partner voor al zijn klanten. U kunt erop vertrouwen dat uw tekst bij ons in goede handen is.

Contact

Graag bespreken we met u wat kwaliteit van een vertaling voor u betekent. Bel 010-4367711 of mail naar info@btsrotterdam.nl voor een persoonlijke kennismaking.

Offerte aanvragen >>

Waarom BTS Rotterdam?

ISO 9001- en ISO 17100-gecertificeerd

Onze vertalers zijn gecertificeerde native speakers die verstand hebben van uw bedrijfstak en uw vaktermen kennen.

U ontvangt uw vertalingen altijd in het bestandsformaat waarin u het origineel aanlevert - tenzij u het anders wilt.

U krijgt een vaste contactpersoon binnen BTS met wie u al uw wensen kunt bespreken.

Wij ontzorgen u volledig. Stuur uw te vertalen bestanden op, wij regelen de rest.

Direct een offerte aanvragen