Mail ons
Offerte aanvragen
Terugbelgesprek

Gecertificeerd vertaalbureau

Als een van de eerste vertaalbureaus in Nederland beschikt zakelijk vertaalbureau BTS over een dubbele certificering: we hebben zowel het ISO 9001- als het ISO 17100- kwaliteitscertificaat verworven. Dat maakt BTS een gecertificeerd vertaalbureau.

De certificeringen zijn gebaseerd op ons uitgebreide kwaliteitsmanagementsysteem waarin onze werkprocedures zijn vastgelegd. Onze procedures zijn erop gericht om u als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarbij staat een persoonlijke en efficiënte aanpak centraal. Op deze manier komen we altijd tot de gewenste kwaliteit, in dienstverlening en vertaling.

ISO 9001

De norm ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. De certificering geeft aan dat de kwaliteitsbewaking van BTS voldoet aan de internationaal geaccepteerde standaarden. Maar daar blijft het niet bij. Wij werken doorlopend aan de controle en verbetering van onze kwaliteitsbewaking. Ons uiteindelijke doel is en blijft: een zo groot mogelijke klanttevredenheid.

ISO 17100

Deze internationale norm is speciaal opgesteld voor vertaaldiensten en heeft als doel het transparant maken van het vertaalproces. Daarnaast wordt een aantal eisen gesteld aan de inrichting van het proces en de kwalificaties van de medewerkers. Onze certificering betekent dat u erop kunt vertrouwen dat ons interne vertaalproces gericht is op kwaliteit, waarborging van kwaliteit en vertrouwelijkheid.

VViN

Wij vinden het belangrijk om actief te zijn binnen onze eigen branche. Daarom zijn we lid van de Nederlandse branchevereniging van vertaalbureaus, de VViN (Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland). De VViN richt zich onder meer op belangenbehartiging en kwaliteitsverbetering in de vertaalbranche.

Voor meer informatie over onze certificeringen en lidmaatschappen, neem contact op met onze accountmanagers: bel 010-4367711 of mail naar info@btsrotterdam.nl.

Offerte aanvragen >>

Waarom BTS Rotterdam?

ISO 9001- en ISO 17100-gecertificeerd

Onze vertalers zijn gecertificeerde native speakers die verstand hebben van uw bedrijfstak en uw vaktermen kennen.

U ontvangt uw vertalingen altijd in het bestandsformaat waarin u het origineel aanlevert - tenzij u het anders wilt.

U krijgt een vaste contactpersoon binnen BTS met wie u al uw wensen kunt bespreken.

Wij ontzorgen u volledig. Stuur uw te vertalen bestanden op, wij regelen de rest.

Direct een offerte aanvragen