Mail ons
Offerte aanvragen
Terugbelgesprek

Technische vertaling

Het maken van een technische vertaling verschilt aanzienlijk van algemeen vertaalwerk, omdat kennis van technische begrippen noodzakelijk is om tot een goede technische vertaling te komen. BTS heeft als technisch vertaalbureau de juiste technische vertalers in huis: native speakers met een technische achtergrond en een bewezen staat van dienst.

Het is onze kracht om de juiste technisch vertaler voor uw tekst in te zetten, zodat wij u keer op keer een glasheldere en correcte technische vertaling kunnen leveren.

Duidelijkheid

Behalve onze hoog opgeleide technische vertalers spelen onze projectmanagers een belangrijke rol bij uw technische vertaling. Duidelijke afspraken en stipte aflevering volgens de overeengekomen deadlines behoren tot de standaardservice van technisch vertaalbureau BTS.

Daarnaast heeft u bij ons vertaalbureau altijd een vaste contactpersoon die u alle zorg uit handen neemt voor de realisatie van uw technische vertalingen.

Technisch vertaalbureau met ervaring

Door de jaren heen hebben wij als technisch vertaalbureau het vertrouwen gewonnen van een groot aantal gerenommeerde bedrijven. Onze werkwijze is helder, doeltreffend en efficiënt, en is vastgelegd in ons kwaliteitsmanagementsysteem.

Technisch vertaalbureau BTS draagt er zorg voor dat iedere technische vertaling volgens dezelfde procedures en met dezelfde kwaliteit wordt uitgevoerd. Klanten waarderen onze werkwijze en blijven vaak jarenlang klant.

Tenders

Bent u bezig met een internationale aanbesteding, neemt u dan gerust contact met ons op. BTS staat zowel bedrijven bij die documentatie omtrent een aanbesteding beschikbaar stellen als bedrijven die hierop inschrijven. Zo vertalen wij geregeld met gepaste spoed projectspecificaties en eisen, zodat de klant kan beoordelen of hij wil inschrijven of stellen wij onze klant in staat met kwaliteitsvertalingen van zijn inschrijvingsdocumenten op een aanbesteding in te schrijven.

Een technisch vertaler voor elke taal

Onze technisch vertalers komen uit alle windstreken. Door het netwerk van drieduizend vertalers kan vertaalbureau BTS u altijd de juiste technisch vertaler bieden. Een vertaler die niet alleen over kennis van uw vakgebied beschikt maar ook de benodigde talen beheerst. Of dit nu het Nederlands, Duits, Engels of Frans is of het Chinees.

Gecertificeerd technisch vertaalbureau

Vertaalbureau BTS is ISO 9001- en ISO 17100-gecertificeerd door Kiwa Nederland. Dit betekent dat elke technische vertaling voldoet aan strikte eisen, die u garanderen dat uw vertaling van de hoogste kwaliteit is. ISO 9001 heeft betrekking op ons kwaliteitsmanagementsysteem, dat voldoet aan internationaal geldende standaarden. ISO 17100 is de internationale norm voor vertaaldiensten.

Contact

Onze accountmanagers voor de technische sector adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden tot samenwerking met technisch vertaalbureau BTS. Bel 010-4367711 of mail naar info@btsrotterdam.nl. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Offerte aanvragen >>

Waarom BTS Rotterdam?

ISO 9001- en ISO 17100-gecertificeerd

Onze vertalers zijn gecertificeerde native speakers die verstand hebben van uw bedrijfstak en uw vaktermen kennen.

U ontvangt uw vertalingen altijd in het bestandsformaat waarin u het origineel aanlevert - tenzij u het anders wilt.

U krijgt een vaste contactpersoon binnen BTS met wie u al uw wensen kunt bespreken.

Wij ontzorgen u volledig. Stuur uw te vertalen bestanden op, wij regelen de rest.

Direct een offerte aanvragen