Mail ons
Offerte aanvragen
Terugbelgesprek

Vertaalbureau Frans – Nederlands

Frans vertaalbureau BTS Rotterdam levert professionele vertalingen Nederlands-Frans en Frans-Nederlands. Ook voor andere talencombinaties kunt u bij ons terecht.

Frans is een wereldtaal met bijna tachtig miljoen native speakers, verspreid over de hele wereld. Daarnaast is Frans de tweede taal van meer dan 200 miljoen mensen. Dat maakt het Franse taalgebied tot een grote afzetmarkt.

Vertaalbureau BTS laat uw teksten vertalen door een van onze Franse vertalers. Onze vertalers hebben naast een taalopleiding vaak ook een relevante opleiding binnen een specifiek vakgebied gevolgd. Daarnaast wordt de vertaling gecontroleerd door een professionele Franstalige revisor.

Vertaalbureau BTS biedt tevens Franse tolken en Frans beëdigd vertalers.

Verschillende taalvarianten Frans

Is uw vertaling bestemd voor Frankrijk, België of Canada? Er zit veel verschil tussen de Franse taalvarianten en voor elke variant hebben wij gespecialiseerde native speakers beschikbaar. Zo weet u zeker dat u de juiste Franse vertaling in handen krijgt.

Of het gaat om een beëdigde vertaling Nederlands-Frans of een creatieve vertaling Frans-Nederlands, vertaalbureau BTS levert uitstekende vertalingen. Heeft u specifieke wensen? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder.

Onze Franse vertalers

De vertalers van Frans vertaalbureau BTS Rotterdam zijn vaak breed opgeleid. Zij hebben een Franse vertaal- of taalkundige opleiding gevolgd en een opleiding in een specifiek vakgebied. Daardoor weet Frans vertaalbureau BTS altijd de juiste Franse vertaler voor u te vinden. Een vertaler die uw tekst correct vertaald en de doelgroep weet aan te spreken.

Heeft u een technische vertaling Nederlands-Frans nodig? Of een Franse marketingvertaling? Als vertaalbureau Frans vinden we altijd een ervaren Franse vertaler met verstand van uw vakgebied, zodat de juiste terminologie wordt gebruikt.

Vertaalbureau Nederlands-Frans van hoge kwaliteit

Frans vertaalbureau BTS heeft een ISO 9001- en een ISO 17100-certificering. Dit betekent dat wij voldoen aan de internationale normen voor vertaaldiensten en kwaliteitsmanagement. Wij werken volgens vaste procedures, die zeer efficiënt en kosteneffectief zijn. Hierdoor hanteren wij lage tarieven en korte afleveringstijden.

Ook aan onze referenties ziet u dat Frans vertaalbureau BTS voor zowel grote als kleine ondernemingen werkt. De vakgebieden en landen waarin deze ondernemingen actief zijn, zijn zeer divers.

De vertrouwelijkheid van uw gegevens is bij vertaalbureau BTS gegarandeerd. Meer informatie daarover vindt u hier.

Offerte vertaling Nederlands-Frans aanvragen

Bent u op zoek naar een vertaalbureau voor uw vertaling Nederlands-Frans? Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw tekst of bel ons op 010-4367711 voor meer informatie.

Offerte aanvragen >>

Waarom BTS Rotterdam?

ISO 9001- en ISO 17100-gecertificeerd

Onze vertalers zijn gecertificeerde native speakers die verstand hebben van uw bedrijfstak en uw vaktermen kennen.

U ontvangt uw vertalingen altijd in het bestandsformaat waarin u het origineel aanlevert - tenzij u het anders wilt.

U krijgt een vaste contactpersoon binnen BTS met wie u al uw wensen kunt bespreken.

Wij ontzorgen u volledig. Stuur uw te vertalen bestanden op, wij regelen de rest.

Direct een offerte aanvragen