Mail ons
Offerte aanvragen
Terugbelgesprek

Vertaalbureau Frans – Nederlands

Als u op zoek bent naar een professionele vertaling Nederlands-Frans of Frans-Nederlands, dan bent u bij Frans vertaalbureau BTS Rotterdam aan het juiste adres.

Frans is een wereldtaal met in totaal zo’n tachtig miljoen native speakers, verspreid over verschillende continenten. Dat maakt het Franse taalgebied tot een grote afzetmarkt.

Wij laten uw teksten vertalen door een van onze Franse vertalers, die naast een taalopleiding vaak ook een relevante opleiding binnen een specifiek vakgebied heeft gevolgd. Daarnaast wordt de vertaling, voordat deze aan u wordt geleverd, gecontroleerd door een professionele Franstalige reviewer.

Vertaalbureau BTS biedt tevens Franse tolken en Frans beëdigd vertalers.

Nederlands-Frans vertaalbureau van hoge kwaliteit

Frans vertaalbureau BTS heeft een ISO 9001- en een ISO 17100-certificering, wat betekent dat wij voldoen aan de internationale normen voor vertaaldiensten en kwaliteitsmanagement. Daarnaast werken wij volgens vaste procedures, die zeer efficiënt en kosteneffectief zijn. Hierdoor kunnen wij lage tarieven en korte afleveringstijden hanteren.

Ook aan onze referenties kunt u zien dat Frans vertaalbureau BTS werkt voor zowel grote als kleine ondernemingen. Ook de vakgebieden en landen waarin deze ondernemingen actief zijn, zijn zeer divers.

De vertrouwelijkheid van uw gegevens is bij vertaalbureau BTS gegarandeerd. Meer informatie daarover vindt u hier.

Onze Franse vertalers

De vertalers van Frans vertaalbureau BTS Rotterdam zijn vaak breed opgeleid. Enerzijds hebben zij een Franse vertaal- of taalkundige opleiding gevolgd, anderzijds een opleiding in een specifiek vakgebied. Daardoor weet Frans vertaalbureau BTS altijd de juiste Franse vertaler voor u te vinden.

Heeft u bijvoorbeeld een technische vertaling Nederlands-Frans nodig? Of een Franse marketingvertaling? Vertaalbureau BTS vindt altijd een ervaren Franse vertaler met verstand van uw vakgebied.

Verschillende taalvarianten Frans

Is de vertaling bestemd voor Frankrijk, België of Canada? Voor elke variant van het Frans hebben wij gespecialiseerde native speakers beschikbaar.
Of het nu gaat om een beëdigde vertaling Nederlands-Frans of een creatieve vertaling Frans-Nederlands, vertaalbureau BTS levert uitstekende vertalingen. Heeft u specifieke wensen? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Offerte vertaling Nederlands-Frans aanvragen

Bent u op zoek naar een vertaalbureau voor uw vertaling Nederlands-Frans? Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw tekst of bel ons op 010-4367711 voor meer informatie.

Offerte aanvragen >>

Waarom BTS Rotterdam?

ISO 9001- en ISO 17100-gecertificeerd

Onze vertalers zijn gecertificeerde native speakers die verstand hebben van uw bedrijfstak en uw vaktermen kennen.

U ontvangt uw vertalingen altijd in het bestandsformaat waarin u het origineel aanlevert - tenzij u het anders wilt.

U krijgt een vaste contactpersoon binnen BTS met wie u al uw wensen kunt bespreken.

Wij ontzorgen u volledig. Stuur uw te vertalen bestanden op, wij regelen de rest.

Direct een offerte aanvragen