Mail ons
Offerte aanvragen
Terugbelgesprek

Kwaliteitsmanagement

Zakelijk Vertaalbureau BTS was een van de eerste vertaalbureaus in Nederland met een dubbele certificering: ISO 9001 en ISO 17100.

Kwaliteitsmanagementsysteem (KMS)

Deze certificeringen zijn gebaseerd op ons uitgebreide kwaliteitsmanagementsysteem (KMS) waarin onze werkprocedures zijn vastgelegd. Iedere medewerker wordt bij indiensttreding ingewerkt volgens het KMS en het systeem is intern voor iedereen op ieder moment toegankelijk. Onze procedures zijn erop gericht om u als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarbij staat een persoonlijke en efficiënte aanpak centraal. Op deze manier komen we altijd tot de gewenste kwaliteit, in dienstverlening en vertaling.

Continue verbetering dienstverlening

Wij zijn gericht op continue verbetering van onze dienstverlening en van de kwaliteit van onze vertalingen. Door goed persoonlijk contact met onze klanten te onderhouden weten we een steeds hogere mate van klanttevredenheid te bereiken. Dit komt ook de kwaliteit van de vertalingen ten goede.

Efficiënt vertaalproces

We houden ons actief bezig met innovatieve ontwikkelingen binnen de vertaaltechnologie. Geavanceerde vertaalgeheugensoftware zorgt voor een efficiënter verloop van het vertaalproces en een constantere kwaliteit van de vertaalde teksten.

Contact

Wilt u meer weten? Neem contact op voor meer informatie over onze kwaliteitswaarborgen voor uw vertalingen. Graag bespreken wij hoe wij invulling kunnen geven aan uw wensen en eisen voor uw vertalingen. Bel 010-4367711 of stuur een e-mail om geheel vrijblijvend een afspraak te maken met een van onze accountmanagers.

Offerte aanvragen >>

Waarom BTS Rotterdam?

ISO 9001- en ISO 17100-gecertificeerd

Onze vertalers zijn gecertificeerde native speakers die verstand hebben van uw bedrijfstak en uw vaktermen kennen.

U ontvangt uw vertalingen altijd in het bestandsformaat waarin u het origineel aanlevert - tenzij u het anders wilt.

U krijgt een vaste contactpersoon binnen BTS met wie u al uw wensen kunt bespreken.

Wij ontzorgen u volledig. Stuur uw te vertalen bestanden op, wij regelen de rest.

Direct een offerte aanvragen