Mail ons
Offerte aanvragen
Terugbelgesprek

Vertrouwelijkheid

Ons ISO 9001- en 17100-gecertificeerde kwaliteitssysteem is er volledig op gericht klantinformatie en -documentatie als vertrouwelijk te behandelen.

Geheimhoudingsprocedure

Uiteraard behandelen wij al het materiaal dat we van u ontvangen als vertrouwelijk. Wij hebben een geheimhoudingsprocedure opgesteld voor de omgang met uw teksten. De procedure bestaat onder andere uit het ondertekenen van een geheimhoudingsclausule door al onze medewerkers, inclusief alle vertalers en revisoren. Wij bieden ook de mogelijkheid om een specifieke geheimhoudingsverklaring op te stellen voor een bepaald project of voor al uw opdrachten.

Encryptie

Als extra service is het ook mogelijk om de te vertalen bestanden en de vertalingen in het e-mailverkeer te versleutelen middels encryptietechnologie. Op deze wijze is de inhoud van de bestanden alleen toegankelijk voor degene met de juiste sleutel; deze wordt telefonisch aan u medegedeeld en is alleen bij u en ons bekend.

Met encryptietechniek is de geheimhouding van uw documenten in het elektronisch verkeer gegarandeerd. De techniek is een snel en kostenbesparend alternatief voor het inzetten van een koerier voor uw vertrouwelijke documenten.

Contact

Neem contact op (010-4367711 of info@btsrotterdam.nl) met een van onze accountmanagers om deze werkwijze nader te bespreken.

Offerte aanvragen >>

Waarom BTS Rotterdam?

ISO 9001- en ISO 17100-gecertificeerd

Onze vertalers zijn gecertificeerde native speakers die verstand hebben van uw bedrijfstak en uw vaktermen kennen.

U ontvangt uw vertalingen altijd in het bestandsformaat waarin u het origineel aanlevert - tenzij u het anders wilt.

U krijgt een vaste contactpersoon binnen BTS met wie u al uw wensen kunt bespreken.

Wij ontzorgen u volledig. Stuur uw te vertalen bestanden op, wij regelen de rest.

Direct een offerte aanvragen