Mail ons
Offerte aanvragen
Terugbelgesprek

Bouwkundige vertaling

Hollandse nuchterheid, internationale flair. De Nederlandse ondernemingen in de bouw en civiele techniek staan wereldwijd hoog aangeschreven. Dankzij een pragmatische instelling, hoge kwaliteitsnormen en een schat aan ervaring behoren de Nederlandse bouw- en civiele techniekbedrijven tot de absolute wereldtop.

Business Translations Services is dé vertaalpartner voor een groot aantal technische bedrijven en bouwondernemingen. Onze vertaaldiensten voor deze sector kenmerken zich door een efficiënte hands-on aanpak, stevige kwaliteitscontroles en bovenal een grondige vakkennis.

Bijna alle talen van de wereld

Business Translation Services heeft een internationaal netwerk van technische vertalers, allen native speakers. Vrijwel alle talencombinaties zijn mogelijk.

Wilt u een bestek of een offerte voor de bouw van een kantoortoren van het Nederlands naar het Engels laten vertalen? Of de veiligheidsvoorschriften voor een bouwlocatie naar het Frans of het Duits? Wij leveren u accurate vertalingen van alle soorten documenten, gemaakt door vertalers die de technische terminologie van beide talen tot in de puntjes beheersen.

Vertalers met verstand van zaken

Onze vertalers voor bouw en techniek zijn niet alleen steengoed in taal, ze hebben ook veel verstand van uw vakgebied. Dat komt doordat wij werken met vertalers die, naast hun taalopleiding, ervaring hebben opgedaan in de bouw of in de techniek óf een opleiding in die richting hebben gevolgd. Zo hebben wij onder andere vertalers die hebben gewerkt als bouwkundig of elektrotechnisch ingenieur.

Onze vertalers voor uw sector hebben dan ook geen enkele moeite met de vertaling van bijvoorbeeld een plan van aanpak, een milieueffectrapportage of een technisch rapport.

Een technisch vertaler voor elke taal

Onze technisch vertalers komen uit alle windstreken. Doordat wij een netwerk van drieduizend vertalers hebben, kan vertaalbureau BTS u altijd de juiste technisch vertaler bieden. Een vertaler die niet alleen beschikt over zowel van uw vakgebied maar ook de benodigde talen beheerst. Of het nu gaat om het Nederlands, Duits, Engels, Frans of het Chinees, wij staan altijd voor u klaar.

Gecertificeerd technisch vertaalbureau

Vertaalbureau BTS is ISO 9001 en ISO 17100-gecertificeerd door Kiwa Nederland. Dit betekent dat elke technische vertaling voldoet aan strikte eisen, wat inhoudt dat uw vertaling van het hoogste kwaliteitsniveau is. ISO 9001 heeft betrekking op ons kwaliteitsmanagementsysteem, dat voldoet aan internationaal geldende standaarden. ISO 17100 is de internationale norm voor vertaaldiensten.

Contact

Onze accountmanagers voor de technische sector adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden tot samenwerking met technisch vertaalbureau BTS. Bel 010-4367711 of mail naar info@btsrotterdam.nl. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Offerte aanvragen >>

Waarom BTS Rotterdam?

ISO 9001- en ISO 17100-gecertificeerd

Onze vertalers zijn gecertificeerde native speakers die verstand hebben van uw bedrijfstak en uw vaktermen kennen.

U ontvangt uw vertalingen altijd in het bestandsformaat waarin u het origineel aanlevert - tenzij u het anders wilt.

U krijgt een vaste contactpersoon binnen BTS met wie u al uw wensen kunt bespreken.

Wij ontzorgen u volledig. Stuur uw te vertalen bestanden op, wij regelen de rest.

Direct een offerte aanvragen