Mail ons
Offerte aanvragen
Terugbelgesprek

Financiële vertaling

Sinds 1985 heeft financieel vertaalbureau BTS Rotterdam zich ontwikkeld tot specialist op het gebied van financiële vertalingen. De vertaling van financiële teksten is vaak onderdeel van interne communicatie. De specifieke kenmerken van het financiële vakgebied en de specialistische terminologie maken dat een gespecialiseerde aanpak vereist is. Daarom zetten wij voor financieel vertalen altijd gespecialiseerde financiële vertalers in.

Gespecialiseerde financiële vertalers

Financieel vertaalbureau BTS werkt alleen met gespecialiseerde financieel vertalers die jarenlange ervaring hebben in de financiële wereld. Een wereld waarin kwaliteit en deadlines centraal staan. Onze vertalers zijn op de hoogte van de nieuwste richtlijnen voor financiële verslaggeving en zijn gewend om onder druk te werken.

Door ons netwerk van ruim 3000 vertalers weten wij altijd de juiste financieel vertaler te vinden voor uw teksten. Of er nu naar het Engels, Frans of Duits vertaald wordt of naar een meer exotische taal, wij staan voor u klaar!

Financieel vertaalbureau met kwaliteitsgarantie

Door de inzet van geavanceerde vertaalgeheugensoftware en onze standaard kwaliteitscontrole op iedere financiële vertaling, garanderen wij kwalitatief hoogstaande financiële vertalingen. Door de korte lijnen met onze financieel vertalers, onze efficiënte werkwijze en ervaring weten we bij ieder vertaalproject tot een zo kort mogelijke doorlooptijd te komen.

Financieel vertaalbureau BTS beschikt daarnaast niet alleen over een ISO 9001-certificering voor het kwaliteitsmanagementsysteem maar is ook gecertificeerd volgens ISO 17100, de internationale norm voor vertaaldiensten.

Uw jaarverslag laten vertalen door vertaalbureau BTS

Financieel vertaalbureau BTS is specialist in het financieel vertalen van jaarverslagen. We vertalen elk jaar weer de jaarverslagen van vele multinationals. We volgen de ontwikkelingen in de wereld van de financiële verslaglegging en zorgen ervoor dat onze financieel vertalers op de hoogte zijn van de nieuwste richtlijnen. Zo zijn al onze financieel vertalers vanzelfsprekend bekend met de IFRS-richtlijnen.

Bij de financiële vertaling van uw jaarverslag is het van groot belang dat de identiteit van uw bedrijf goed tot uiting komt. Daarom bespreken we altijd graag vooraf de gewenste stijl en terminologie, zodat we een vertaling leveren die volledig afgestemd is op uw wensen.

Laat uw teksten financieel vertalen

Neem voor uw financiële vertaling direct contact op met een van onze accountmanagers via 010-4367711 of info@btsrotterdam.nl. Zij geven u graag vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden wanneer u een financiële tekst wilt laten vertalen.

Offerte aanvragen >>

Waarom BTS Rotterdam?

ISO 9001- en ISO 17100-gecertificeerd

Onze vertalers zijn gecertificeerde native speakers die verstand hebben van uw bedrijfstak en uw vaktermen kennen.

U ontvangt uw vertalingen altijd in het bestandsformaat waarin u het origineel aanlevert - tenzij u het anders wilt.

U krijgt een vaste contactpersoon binnen BTS met wie u al uw wensen kunt bespreken.

Wij ontzorgen u volledig. Stuur uw te vertalen bestanden op, wij regelen de rest.

Direct een offerte aanvragen