Mail ons
Tolk aanvragen
Terugbelgesprek

Tolk inhuren bij BTS Rotterdam

Sinds september 2018 voert Business Translation Services tolkdiensten uit onder de naam Tolkbureau HearHear. Zij zijn gespecialiseerd in het leveren van tolkdiensten op maat.

Bezoek de website van HearHear

Wilt u een tolk inhuren? Het tolkbureau van vertaalbureau BTS biedt u alle soorten tolkdiensten aan. Ons tolkbureau beschikt over een uitgebreid tolkenbestand, dat is opgebouwd uit ervaren tolken voor vele talencombinaties en vakgebieden.

Gaat u een tolk inhuren, dan is het handig om te weten wat voor soort tolk u nodig hebt. Ons tolkenbureau werkt met alle soorten tolken: notaristolken, simultaantolken, consecutieftolken en gesprekstolken. Voor elke situatie hebben wij een passende tolk en voor advies over welke tolk u nodig hebt, staan we u graag te woord.

Welk type tolk moet ik inhuren?

Gesprekstolk

Bij deze tolkdienst wordt het gesprek zin na zin vanuit de taal van spreker A naar de taal van spreker B vertaald en andersom. Een gesprekstolk wordt vaak ingezet bij onderhandelingen, beurzen en bedrijfsbezoeken en werkt zonder apparatuur.

Consecutieftolk

In dit geval vertaalt de ingehuurde tolk delen van het gesprek, terwijl de spreker even pauzeert in zijn verhaal. De consecutieftolk wordt vaak ingezet bij presentaties met meerdere toehoorders en werkt ook zonder apparatuur.

Simultaantolk

De tolk vertaalt terwijl een spreker aan het woord is. Op congressen gebeurt dit vanuit een cabine. Bij een beperkt aantal toehoorders kan er voor een fluistertolk worden gekozen. In dat geval wordt er gewerkt met een mobiele installatie.

Apparatuur

In sommige situaties, bijvoorbeeld bij internationale congressen, is tolkenapparatuur nodig. Denk hierbij aan apparatuur zoals microfoons, headsets en tolkencabines. Het tolkbureau van BTS levert alle benodigde apparatuur. U heeft hier dus verder geen zorgen over.

Tolken op locatie

Ons tolkbureau levert tolken voor verschillende situaties op verschillende locaties: zakelijke bijeenkomsten in Rotterdam, internationale congressen in Den Haag, discussieforums in Amsterdam… Het tolkbureau van BTS Rotterdam levert tolken voor alle mogelijke bijeenkomsten. Wij verzorgen voor elke situatie en op iedere gewenste locatie een geschikte tolk, zowel in Nederland als in het buitenland.

Contact

Zoekt u een tolk voor een ander doeleinde dan hierboven beschreven? Neem ook dan gerust contact met ons op zodat ons tolkbureau een passend plan van aanpak kan bieden. Bel: 010 – 436 77 11 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen >>

Waarom BTS Rotterdam?

ISO 9001- en ISO 17100-gecertificeerd

Onze vertalers zijn gecertificeerde native speakers die verstand hebben van uw bedrijfstak en uw vaktermen kennen.

U ontvangt uw vertalingen altijd in het bestandsformaat waarin u het origineel aanlevert - tenzij u het anders wilt.

U krijgt een vaste contactpersoon binnen BTS met wie u al uw wensen kunt bespreken.

Wij ontzorgen u volledig. Stuur uw te vertalen bestanden op, wij regelen de rest.

Direct een tolk aanvragen

1 Waar kunnen we u mee helpen?
2 Hoe kunnen we u bereiken?
  • Sleep bestanden hierheen of