Mail ons
Offerte aanvragen
Terugbelgesprek

Vertaalbureau Engels – Nederlands

Als u op zoek bent naar een professioneel vertaalbureau Engels – Nederlands of Nederlands – Engels, bent u bij Vertaalbureau BTS aan het juiste adres. Uw tekst wordt vertaald door een van onze native speaker vertalers. Voordat de vertaling aan u wordt geleverd, wordt deze gecontroleerd door een professionele reviewer.

Gecertificeerd vertaalbureau Engels

Vertaalbureau BTS hanteert scherpe tarieven en zeer snelle levertijden. Wij hebben een ISO 9001- en 17100-certificering en werken volgens vaste procedures, die zeer efficiënt en kosteneffectief zijn en die tegelijkertijd een waarborg vormen voor de kwaliteit van uw vertalingen. Wij werken voor zowel grote als kleine ondernemingen. Vertrouwelijkheid van uw gegevens is uiteraard gegarandeerd.

Vanuit alle talen

Dankzij de multiculturele samenstelling en internationale oriëntatie van ons land kunnen wij u vanuit alle talen vertalingen naar het Nederlands leveren. Veel voorkomende vertalingen naar het Nederlands zijn de vertaling Engels-Nederlands, Duits-Nederlands, Frans-Nederlands en Spaans-Nederlands.

Onze ervaring met de Engelse taal

Naast de vertalingen Engels-Nederlands en Nederlands-Engels leveren wij voor vrijwel alle andere talen vertalingen vanuit en naar het Engels. Internationale ondernemingen in Nederland laten verslagen vanuit andere landen regelmatig direct in het Engels vertalen, of laten gecompliceerd technisch Engels vertalen, zodat alle medewerkers in Nederland hiermee uit de voeten kunnen.

Ook het omgekeerde komt regelmatig voor. Bedrijven met Engels als voertaal laten documentatie voor buitenlandse vestigingen toch vaak in de taal van het land van de vestiging vertalen. In Spanje of Frankrijk kan men bijvoorbeeld meestal niet volstaan met een Engelse tekst. Vertalingen Engels-Spaans en vertalers Engels-Frans worden dan ook veel gevraagd.

Overige Engelse taaldiensten

Voor vertalingen van officiële documenten biedt vertaalbureau BTS Engelse beëdigd vertalers. Daarnaast bieden wij ook Engelse tolken, indien u het gesproken woord wilt laten vertalen.

Offerte vertaling Engels-Nederlands aanvragen

Bent u op zoek naar een vertaalbureau voor uw vertaling Engels-Nederlands? Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw tekst of bel ons op 010-4367711 voor meer informatie.

Offerte aanvragen >>

Waarom BTS Rotterdam?

ISO 9001- en ISO 17100-gecertificeerd

Onze vertalers zijn gecertificeerde native speakers die verstand hebben van uw bedrijfstak en uw vaktermen kennen.

U ontvangt uw vertalingen altijd in het bestandsformaat waarin u het origineel aanlevert - tenzij u het anders wilt.

U krijgt een vaste contactpersoon binnen BTS met wie u al uw wensen kunt bespreken.

Wij ontzorgen u volledig. Stuur uw te vertalen bestanden op, wij regelen de rest.

Direct een offerte voor een Engelse vertaling aanvragen