Mail ons
Offerte aanvragen
Terugbelgesprek

Tekstcorrectie

De extra zekerheid van een correctie

Veel Nederlanders hebben een behoorlijke talenkennis. Zelf een Engelse offerte opstellen is geen enkel probleem. Wilt u er echter absoluut zeker van zijn dat de tone of voice uw Engelse relaties zal aanspreken? Dat er geen enkele grammaticafout is ingeslopen?

Vertaalbureau BTS zorgt voor een grondige tekstcorrectie en controleert uw tekst grondig op afgesproken onderdelen zoals spelling, grammatica en/of stijl. Zinnen die niet goed lopen worden aangepakt, en daarnaast wordt er gelet op de consistentie van uw tekst.

Tekstcorrectie in alle talen…

Wilt u zeker weten dat uw geschreven of vertaalde teksten tot in de puntjes verzorgd zijn op het gebied van spelling, stijl en grammatica? Laat de teksten dan reviseren door BTS. Revisie is mogelijk in alle talen dankzij ons wereldwijde netwerk van vertalers. Niet alleen voor Duits, Frans of Engels, maar ook voor uw Arabische en Chinese revisiewerk bent u bij ons aan het juiste adres.

…waaronder het Nederlands

Niet alleen voor de buitenlandse talen kunt u bij BTS terecht voor een tekstcorrectie, ook voor uw Nederlandse teksten hebben wij geschikte correctoren voor u. Zo weet u zeker dat uw externe communicatie foutloos is.

Tekstcorrectie voor elk vakgebied

Wanneer u uw tekst laat corrigeren, draagt BTS zorg voor de selectie van een juiste corrector. Dit is niet alleen op basis van de taal die de corrector beheerst, maar ook op het vakgebied waar hij of zij bekend mee is. Ieder vakgebied beschikt namelijk over zijn eigen vakjargon, die een tekstcorrector ook moet beheersen.

Kwaliteit in onze dienstverlening

Onze ISO-gecertificeerde werkwijze houdt in dat voor iedere tekstcorrectie een ervaren corrector wordt geselecteerd, die deskundige kennis heeft van het vakgebied waarop de teksten betrekking hebben. Net als onze vertalers werken zij uitsluitend in hun moedertaal. Daarnaast heeft u bij vertaalbureau BTS altijd een vast contactpersoon die u adviseert en u alle zorg uit handen neemt.

Contact

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte of een kennismakingsgesprek? Bel: 010 – 436 77 11 of vul het offerteformulier in. Wij zijn u graag van dienst.

Offerte aanvragen >>

Waarom BTS Rotterdam?

ISO 9001 en ISO 17100-gecertificeerd

Onze vertalers zijn gecertificeerde native speakers die verstand hebben van uw bedrijfstak en uw vaktermen kennen.

U ontvangt uw vertalingen altijd in het bestandsformaat waarin u het origineel aanlevert - tenzij u het anders wilt.

U krijgt een vaste contactpersoon binnen BTS met wie u al uw wensen kunt bespreken.

Wij ontzorgen u volledig. Stuur uw te vertalen bestanden op, wij regelen de rest.

Direct een offerte aanvragen