Mail ons
Offerte aanvragen
Terugbelgesprek

Case IT/Telecom

Vertaalbureau BTS is al jaren preferred vendor van KPN. Binnen KPN vertalen wij voor vele verschillende afdelingen: zoals voor mobiele telefonie, vaste telefonie, internet, consumentenmarkt, zakelijke markt, Corporate, HR en Sales. Onze technische vertalers zijn precies op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de telecomsector. Voordat de BlackBerry zijn intrede had gedaan waren wij al op de hoogte van de mogelijkheden ervan.

Uiteraard behandelen wij al deze informatie vertrouwelijk. Al onze medewerkers (inclusief vertalers en revisoren) tekenen voor geheimhouding en we werken volgens strikte procedures om vertrouwelijkheid te waarborgen.

Doordat we al jaren samenwerken hebben we grote database aan vertaalgeheugen kunnen opbouwen. Dit leidt ertoe dat een wijziging in een gebruikershandleiding voor een nieuwe versie van een telefoon makkelijk te realiseren is. Op deze wijze besparen wij KPN veel tijd en moeite. Alle KPN’ers weten ons te vinden doordat onze gegevens en de gemaakte afspraken op het intranet staan.

Dat is het voordeel van een raamovereenkomst met Vertaalbureau BTS: 1 aanspreekpunt voor alle medewerkers, hoe groot uw bedrijf ook is.

Contact

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte of een kennismakingsgesprek? Neem dan contact met ons op via 010 – 436 77 11 of vul het offerteformulier in.

Wij helpen u graag verder!

Offerte aanvragen >>

Waarom BTS Rotterdam?

ISO 9001- en ISO 17100-gecertificeerd

Onze vertalers zijn gecertificeerde native speakers die verstand hebben van uw bedrijfstak en uw vaktermen kennen.

U ontvangt uw vertalingen altijd in het bestandsformaat waarin u het origineel aanlevert - tenzij u het anders wilt.

U krijgt een vaste contactpersoon binnen BTS met wie u al uw wensen kunt bespreken.

Wij ontzorgen u volledig. Stuur uw te vertalen bestanden op, wij regelen de rest.

Direct een offerte aanvragen