Mail ons
Offerte aanvragen
Terugbelgesprek

Professionele vertaling Nederlands-Russisch

Als u op zoek bent naar een professionele vertaling Nederlands-Russisch of Russisch-Nederlands, bent u bij Russisch vertaalbureau BTS aan het juiste adres. Uw tekst wordt vertaald door een van onze Russische native speaker vertalers.

Voordat de vertaling aan u wordt geleverd, wordt deze gecontroleerd door een professionele reviewer. Wij hanteren scherpe tarieven en zeer snelle levertijden. Daarnaast heeft u altijd een vaste contactpersoon die u alle zorg uit handen neemt.

Vertaalbureau Russisch-Nederlands en Nederlands-Russisch

Uw Nederlandse teksten worden vertaald door vertalers die het Russisch als hun moedertaal hebben. Dit noemen wij ook wel het native speakerprincipe. Daarnaast heeft iedere Russische vertaler van Russisch vertaalbureau BTS minimaal een taalopleiding op HBO-niveau afgerond. Dezelfde kwaliteitseisen gelden voor onze Russische beëdigde vertalers en Russische tolken.

Wij besteden speciale aandacht aan het onderwerp en de terminologie van uw teksten en selecteren uitsluitend vertalers die kennis hebben van uw vakgebied. Deze kennis is veelal opgedaan door een vakspecifieke opleiding of werkervaring in een bepaalde sector. Of het nu gaat om een technische handleiding, een gebruikersovereenkomst of een website, wij hebben de juiste Russische vertaler voor u.

Niet alleen Nederlands-Russisch

Uiteraard kunt u bij vertaalbureau BTS ook terecht voor vertalingen Russisch-Nederlands, of andere talen in combinatie met het Russisch. Daarnaast biedt vertaalbureau BTS vertalers voor vrijwel iedere andere talencombinatie.

Russisch vertaalbureau BTS, voor kwaliteit

Russisch vertaalbureau BTS heeft een ISO 9001- en 17100-certificering. Deze certificeringen houden in dat wij werken volgens internationale normen voor kwaliteitsprocedures en voldoen aan de internationale norm voor vertaaldiensten. Deze certificaties worden verstrekt door een onafhankelijke instantie.

Onze werkwijze is er een die zeer efficiënt en kosteneffectief is, maar tegelijkertijd een waarborg vormt voor de kwaliteit van uw vertalingen. Zo maken wij gebruik van geavanceerde vertaalgeheugens die niet alleen zorgen dat uw vertalingen consistent zijn, maar u ook kosten besparen.

Russisch vertaalbureau BTS Rotterdam is ervaren in het werken met zowel grote als kleine bedrijven, en biedt daarnaast een vertrouwelijkheidsgarantie.

Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een vertaalbureau voor uw vertaling Nederlands-Russisch? Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw tekst of bel ons op 010-4367711 voor meer informatie.

Offerte aanvragen >>

Waarom BTS Rotterdam?

ISO 9001 en ISO 17100-gecertificeerd

Onze vertalers zijn gecertificeerde native speakers die verstand hebben van uw bedrijfstak en uw vaktermen kennen.

U ontvangt uw vertalingen altijd in het bestandsformaat waarin u het origineel aanlevert - tenzij u het anders wilt.

U krijgt een vaste contactpersoon binnen BTS met wie u al uw wensen kunt bespreken.

Wij ontzorgen u volledig. Stuur uw te vertalen bestanden op, wij regelen de rest.

Direct een offerte aanvragen