Mail ons
Offerte aanvragen
Terugbelgesprek

Vertaalbureau Nederlands-Engels

Wanneer u zaken doet in Engelstalige gebieden, dan is een Engels vertaalbureau u zeker uitstekend van dienst. Voor vertalingen van en naar het Engels in combinatie met vrijwel elke andere taal, bent u bij Engels vertaalbureau BTS aan het juiste adres.

Professioneel vertaalbureau Engels

Engels vertaalbureau BTS is een vertaalbureau dat is gespecialiseerd in Nederlands-Engelse vertalingen. We werken met Engelse vertalers, die onder andere juridisch, financieel en technisch Engels vertalen. Bij ons weet u zeker dat u de beste Engelse vertaling krijgt. Daarnaast bieden wij u ook oplossingen als u op zoek bent naar een Engelse tolk of een beëdigde vertaling Engels.

Gespecialiseerde Engelse vertalingen

Ondanks dat u – net als vele andere Nederlanders – een goed woordje Engels spreekt, is het bij bepaalde documenten van groot belang dat ze vertaald worden door een professioneel Engels vertaalbureau. Denk bijvoorbeeld aan:

– juridische documenten, zoals contracten en jaarverslagen;
– technische documenten met gecompliceerde technische taal, zoals handleidingen of specificaties;
marketingteksten die nét dat beetje extra nodig hebben om uw doelgroepen te bereiken.

Brits-Engels of Amerikaans-Engels?

Bij een vertaling Nederlands-Engels houden we rekening met uw voorkeursspelling: moet het Brits-Engels aangehouden worden of is uw voorkeur Amerikaans-Engels? Brits-Engels is bijvoorbeeld minder effectief bij een Amerikaanse doelgroep en het is daarom verstandig een goede afweging te maken. Wij zorgen er vervolgens voor dat u de vertaling krijgt die perfect bij de doelgroep past.

Wilt u een communicatie-uiting in het Engels voor meer algemeen internationaal gebruik? Ook dat is voor ons van belang om te weten. Indien gewenst, maken wij de vertaling voor een zo groot mogelijk publiek begrijpelijk en toegankelijk.

De vertalers van ons Engels vertaalbureau

Wij werken met een internationaal netwerk van vertalers binnen en buiten Nederland. Voor sommige teksten geniet het de voorkeur dat de vertaler op de hoogte is van Nederlandse gebruiken en gewoontes. In andere gevallen is het juist beter als een vertaling wordt uitgevoerd door een vertaler die in Groot-Brittannië of de Verenigde Staten woont.

Een vertaler Engels-Nederlands is altijd een moedertaalspreker van het Nederlands en heeft minimaal een taalopleiding Engels op hbo-niveau afgerond. Daarnaast heeft iedere vertaler zijn eigen specialisme. We zetten verschillende vertalers in per vakgebied: een technisch vertaler voor een technische vertaling Engels en een juridisch vertaler voor Engelse juridische vertalingen. Op deze manier garanderen wij kwalitatief hoogstaande vertalingen.

Offerte vertaling Nederlands-Engels aanvragen

Bent u op zoek naar een vertaalbureau Engels? Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw tekst of bel ons op 010-4367711 voor meer informatie.

Offerte aanvragen >>

Waarom BTS Rotterdam?

ISO 9001- en ISO 17100-gecertificeerd

Onze vertalers zijn gecertificeerde native speakers die verstand hebben van uw bedrijfstak en uw vaktermen kennen.

U ontvangt uw vertalingen altijd in het bestandsformaat waarin u het origineel aanlevert - tenzij u het anders wilt.

U krijgt een vaste contactpersoon binnen BTS met wie u al uw wensen kunt bespreken.

Wij ontzorgen u volledig. Stuur uw te vertalen bestanden op, wij regelen de rest.

Direct een offerte aanvragen