Mail ons
Offerte aanvragen
Terugbelgesprek

Vertaalbureau Nederlands-Engels

Wanneer u zaken doet in Engelstalige gebieden, dan kan een Engels vertaalbureau u uitstekend van dienst zijn. Voor vertalingen van en naar het Engels in combinatie met vrijwel elke andere taal, bent u bij Engels vertaalbureau BTS aan het juiste adres.

Nederlands-Engels is de meest gevraagde talencombinatie in Nederland, direct gevolgd door Engels-Nederlands. Er zijn dan ook veel aanbieders van vertalingen in deze talencombinaties.

Professioneel Engels vertaalbureau

Doet u zaken in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, de Verenigde Staten of andere Engelstalige landen? Grote kans dat u de hulp van een Engels vertaalbureau goed kunt gebruiken.

Ondanks dat u – net als vele andere Nederlanders –een goed woordje Engels spreekt, is het bij bepaalde documenten van groot belang dat ze vertaald worden door een professioneel Engels vertaalbureau. Denk bijvoorbeeld aan:

Juridische documenten zoals contracten en jaarverslagen
Technische documenten met gecompliceerde technische taal, zoals handleidingen of specificaties
Marketingteksten die nét dat beetje extra nodig hebben om de doelgroepen te bereiken

Engels vertaalbureau BTS is een vertaalbureau dat is gespecialiseerd in Nederlands-Engelse vertalingen. Bij ons weet u zeker dat u de beste vertaling krijgt. Daarnaast bieden wij u ook oplossingen als u op zoek bent naar een Engelse tolk of een beëdigde vertaling Engels.

Naar welk soort Engels vertalen?

Bij een vertaling Nederlands-Engels houden we rekening met uw voorkeursspelling: moet het Brits Engels aangehouden worden of is uw voorkeur Amerikaans Engels? Vertaalbureau BTS beschikt onder andere over vertalers uit Groot-Brittannië en uit de Verenigde Staten.

Het kan ook zijn dat een communicatie-uiting in het Engels voor internationaal gebruik is. Ook dat is van belang om te weten. Zo kunnen we de vertaling voor een zo groot mogelijk publiek begrijpelijk en toegankelijk maken.

Native speakerprincipe

Wij werken met professionele Engelse vertalers, die uitsluitend naar hun moedertaal vertalen. Onze vertalers Nederlands-Engels zijn allemaal native speakers van het Engels met een (ver)taalkundige opleiding Nederlands. Daarnaast hebben ze een vakspecifieke opleiding gevolgd.

Wij zetten verschillende vertalers in per vakgebied: een technisch vertaler voor een Engelse technische vertaling en een juridisch vertaler voor Engelse juridische vertalingen.

De vertalers van ons Engels vertaalbureau

Wij werken met een internationaal netwerk van vertalers binnen en buiten Nederland. Voor sommige teksten geniet het de voorkeur dat de vertaler op de hoogte is van Nederlandse gebruiken en gewoontes. In andere gevallen kan een vertaling juist beter worden uitgevoerd door een vertaler die in Groot-Brittannië woont.

Een vertaler Engels-Nederlands bij Engels vertaalbureau BTS is een moedertaalspreker van het Nederlands en heeft minimaal een taalopleiding Engels op hbo-niveau afgerond. Daarnaast heeft iedere vertaler zijn eigen specialisme. Op deze manier garanderen wij kwalitatief hoogstaande vertalingen.

Offerte vertaling Nederlands-Engels aanvragen

Bent u op zoek naar een vertaalbureau voor uw vertaling Nederlands-Engels? Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw tekst of bel ons op 010-4367711 voor meer informatie.

Offerte aanvragen >>

Waarom BTS Rotterdam?

ISO 9001- en ISO 17100-gecertificeerd

Onze vertalers zijn gecertificeerde native speakers die verstand hebben van uw bedrijfstak en uw vaktermen kennen.

U ontvangt uw vertalingen altijd in het bestandsformaat waarin u het origineel aanlevert - tenzij u het anders wilt.

U krijgt een vaste contactpersoon binnen BTS met wie u al uw wensen kunt bespreken.

Wij ontzorgen u volledig. Stuur uw te vertalen bestanden op, wij regelen de rest.

Direct een offerte aanvragen