Mail ons
Offerte aanvragen
Terugbelgesprek

Marketing vertaling

De marketing vertaling vraagt om een speciale aanpak. Bij een eenvoudige woord-voor-woordvertaling gaat vaak een deel van de boodschap verloren. BTS heeft jarenlange ervaring met het vertalen van websites, brochures en verkooppresentaties. Voor uw marketing vertaling zetten wij vertalers in die weten hoe belangrijk de juiste verwoording van uw boodschap is.

Diverse aanlevermethodes

De vertaling van uw website of mailing verzorgen wij in ieder gewenst format; XML, HTML of direct in uw eigen Content Management Systeem.

Bij de vertaling van uw brochure of leaflet is het mogelijk de marketing vertaling ready-to-print te leveren. Dit bespaart u veel tijd en kosten t.o.v. het werken met verschillende partijen, zoals een reclamebureau, een opmaakbureau en een drukker.

Bespaar u de moeite van het heen-en-weer sturen van verschillende versies en houd het beheer in eigen hand door met één partij samen te werken die alles regelt: de vertaling, de opmaak en de controle van het eindresultaat. Indien gewenst, verzorgen we ook het drukken voor u.

Vast contactpersoon

Wij hechten veel waarde aan een goed persoonlijk contact met u. Als klant hebt u daarom een vaste contactpersoon bij Vertaalbureau BTS. Alleen op deze manier kunnen wij zo goed mogelijk inspelen op uw specifieke wensen en eisen. Bij uw marketing vertaling is het belangrijk dat wij weten wat u precies wilt overbrengen, wie uw doelgroep is en of aanpassingen voor een specifiek land gewenst zijn.

In overleg met u bepalen wij wat de meest geschikte projectaanpak is. Een standaardvertaling kan voldoende zijn als uw buitenlandse relaties de tekst verder aanpassen naar eigen idee. Een andere mogelijkheid: BTS vertaalt de tekst zo creatief mogelijk, zodat uw vertaling direct voldoet aan de commerciële doelstellingen.

Contact

Onze accountmanagers voor de op marketing gebied adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden tot samenwerking met BTS. Bel 010-4367711 of mail ons op info@btsrotterdam.nl.

Offerte aanvragen >>

Waarom BTS Rotterdam?

ISO 9001 en ISO 17100-gecertificeerd

Onze vertalers zijn gecertificeerde native speakers die verstand hebben van uw bedrijfstak en uw vaktermen kennen.

U ontvangt uw vertalingen altijd in het bestandsformaat waarin u het origineel aanlevert - tenzij u het anders wilt.

U krijgt een vaste contactpersoon binnen BTS met wie u al uw wensen kunt bespreken.

Wij ontzorgen u volledig. Stuur uw te vertalen bestanden op, wij regelen de rest.

Direct een offerte aanvragen