Mail ons
Offerte aanvragen
Terugbelgesprek

Marketingvertaling

Het maken van een marketingvertaling vraagt om een speciale aanpak. Bij een eenvoudige een-op-eenvertaling gaat vaak een deel van de boodschap verloren. BTS heeft jarenlange ervaring met het vertalen van websites, brochures en verkooppresentaties. Wij weten hoe we de boodschap wél intact houden en goed overbrengen.

Voor uw marketingvertaling zetten wij vertalers in die weten hoe belangrijk de juiste verwoording van uw boodschap is. Bij uw marketingvertaling is het belangrijk dat wij weten wat u wilt overbrengen, wie uw doelgroep is en of aanpassingen voor een specifiek land gewenst zijn. Daarom heeft u een vaste contactpersoon bij Vertaalbureau BTS. Op deze manier spelen wij zo goed mogelijk in op uw specifieke wensen en eisen.

Marketingvertaling of copyvertaling?

Soms is een marketingvertaling van de originele tekst niet voldoende om de anderstalige doelgroep aan te spreken. In dergelijke gevallen adviseren we een copyvertaling. Hier reviseert en optimaliseert een copywriter de vertaling van uw tekst zonder de originele tekst te lezen. U krijgt zo een leesbare marketingvertaling met de beoogde wervende kracht.

Diverse aanlevermethodes mogelijk

De vertaling van uw website of mailing verzorgen wij in ieder gewenst format; XML, HTML of direct in uw eigen cms.

Bij de vertaling van uw brochure of leaflet is het mogelijk de marketingvertaling ready-to-print te leveren. U bespaart zo de moeite van het heen-en-weer sturen van verschillende versies en u houd het beheer in eigen hand door met één partij samen te werken. Als marketing-vertaalbureau regelen we alles: de vertaling, de opmaak en de controle van het eindresultaat.

Beurzen en evenementen

Staat een deelname of bezoek aan een internationale beurs op de planning? Dan heeft u behoefte aan professioneel vertaalde brochures, leaflets of ander promotiemateriaal. Wellicht wenst u zelfs bijgestaan te worden door een professionele tolk? Wij zorgen dat u moeiteloos met uw toekomstige klanten communiceert en een succesvol beursbezoek ervaart.

Contact

In overleg met u bepalen wij wat de meest geschikte projectaanpak is. Een standaardvertaling kan voldoende zijn, maar als marketing-vertaalbureau kunnen we ook de tekst zo creatief mogelijk vertalen. Uw marketingvertaling voldoet dan direct aan uw commerciële doelstellingen.

Onze accountmanagers adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden tot samenwerking met marketing-vertaalbureau BTS. Bel 010-4367711 of mail ons op info@btsrotterdam.nl.

Offerte aanvragen >>

Waarom BTS Rotterdam?

ISO 9001- en ISO 17100-gecertificeerd

Onze vertalers zijn gecertificeerde native speakers die verstand hebben van uw bedrijfstak en uw vaktermen kennen.

U ontvangt uw vertalingen altijd in het bestandsformaat waarin u het origineel aanlevert - tenzij u het anders wilt.

U krijgt een vaste contactpersoon binnen BTS met wie u al uw wensen kunt bespreken.

Wij ontzorgen u volledig. Stuur uw te vertalen bestanden op, wij regelen de rest.

Direct een offerte aanvragen