Mail ons
Offerte aanvragen
Terugbelgesprek

Maritieme vertaling

Nederland is wereldwijd toonaangevend in de maritieme sector. Met Rotterdam als kloppend hart levert onze nationale maritieme industrie keer op keer topprestaties. Of het nu gaat om scheepsbouw, waterbouw, offshore olie- en gaswinning of de bouw van windenergieparken op zee.

In deze internationaal georiënteerde sector is communicatie in meerdere talen van vitaal belang. Business Translation Services (BTS) in Rotterdam is de specialist bij uitstek als het gaat om maritieme vertalingen en internationale communicatie voor de maritieme sector.

Het vertaalbureau voor uw maritieme vertaling

BTS in Rotterdam is al meer dan dertig jaar actief als zakelijk en technisch vertaalbureau voor de maritieme sector. Wij werken met gespecialiseerde vertalers die naast hun talenopleiding ook professionele ervaring hebben in een of meer technische of maritieme vakgebieden. Zij kennen de terminologie en het jargon van uw branche. Voor de vertaling van technische documenten, zoals safety designs, milieueffectrapportages en geotechnische onderzoeken, zetten wij bijvoorbeeld engineers in.

Grote projecten

BTS wordt als vertaalbureau op vaste basis betrokken bij zeer grote projecten, zoals de bouw van offshore-windenergieparken. Wij vertalen hiervoor niet alleen technische teksten, zoals onderzoeksrapporten en gebruikershandleidingen, maar ook marketingmateriaal, juridische documentatie en financiële rapportages. Wij hebben onder andere meegewerkt aan de volgende windprojecten: HelWin, BorWin, DolWin en Riffgat.

Aanbestedingen

Internationale aanbestedingen in de maritieme sector gaan vaak gepaard met een grote tijdsdruk. BTS heeft uitgebreide ervaring met het vertalen van aanbestedingsdossiers en levert binnen zeer korte tijd uitstekende vertalingen van RFI’s, RFP’s en de uiteindelijke proposals of tenders. Als u ons in een vroeg stadium van een aanbestedingstraject inschakelt, kunnen wij er bovendien voor zorgen dat alle betrokken medewerkers de relevante teksten vrijwel direct in hun eigen taal kunnen lezen.

Gecertificeerde kwaliteit

BTS is gecertificeerd volgens ISO 9001 en ISO 17100. Dat betekent dat ons kwaliteitsmanagementsysteem en onze maritieme vertalingen voldoen aan de strengst mogelijke eisen.

Contact

Onze accountmanagers voor de maritieme sector adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden tot samenwerking met BTS. Bel 010-4367711 of mail ons op info@btsrotterdam.nl.

Offerte aanvragen >>

Waarom BTS Rotterdam?

ISO 9001- en ISO 17100-gecertificeerd

Onze vertalers zijn gecertificeerde native speakers die verstand hebben van uw bedrijfstak en uw vaktermen kennen.

U ontvangt uw vertalingen altijd in het bestandsformaat waarin u het origineel aanlevert - tenzij u het anders wilt.

U krijgt een vaste contactpersoon binnen BTS met wie u al uw wensen kunt bespreken.

Wij ontzorgen u volledig. Stuur uw te vertalen bestanden op, wij regelen de rest.

Direct een offerte aanvragen