Mail ons
Offerte aanvragen
Terugbelgesprek

Website vertalen

Webteksten zijn niet alleen informatief, maar vaak ook wervend. Daarom selecteert vertaalbureau BTS voor het vertalen van een website altijd een native speaker met een schrijfstijl die aansluit bij het type tekst. In veel gevallen is een website vertalen echter niet afdoende. Vooral bij wervende webteksten is het belangrijk om de teksten aan te passen aan de doelgroep en de cultuur van het beoogde land. In dat geval bespreken wij graag de mogelijkheden voor een creatieve websitevertaling.

Meertalige zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Wij bieden voor uw website niet alleen vertalen en reviseren als optie aan, maar ook meertalige zoekmachineoptimalisatie (SEO). Bij het vertalen van uw website biedt vertaalbureau BTS tevens de mogelijkheid om uw (vertaalde) webteksten volledig te optimaliseren voor een betere vindbaarheid in Google. Ook kunnen onze copywriters bestaande teksten reviseren of nieuwe teksten produceren aan de hand van specifieke criteria, zoals keywords, tekstgrootte en h1/h2/h3 -koppen. Hierdoor wordt de website ook door anderstaligen gemakkelijker gevonden. Al onze websiteservices kunnen wij direct in het CMS implementeren, waardoor u er verder geen omkijken naar hebt.

Content Management Systeem (CMS)

Wij kunnen de vertaling van uw website aanleveren in ieder gewenst formaat of de vertaling direct in uw Content Management Systeem (CMS) plaatsen. Op deze wijze besparen wij u tijd en moeite. U kunt zich focussen op uw primaire activiteiten, wij doen waar wij het beste in zijn: u uw vertaalzorgen uit handen nemen.

Website vertalen: alle talen en vakgebieden

Vertaalbureau BTS is in staat om uw website te vertalen in alle talen. Buiten de veelvoorkomende talen als Engels, Duits en Frans vertalen wij ook websites naar het Grieks, Arabisch, Chinees, etc. U vraagt, wij leveren. Uiteraard houden wij ook speciaal rekening met talen die van rechts naar links gelezen worden.

Contact

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte of een kennismakingsgesprek? Vul het offerteformulier in of neem contact op via 010 – 436 77 11.

Wij zijn u graag van dienst!

Offerte aanvragen >>

Waarom BTS Rotterdam?

ISO 9001- en ISO 17100-gecertificeerd

Onze vertalers zijn gecertificeerde native speakers die verstand hebben van uw bedrijfstak en uw vaktermen kennen.

U ontvangt uw vertalingen altijd in het bestandsformaat waarin u het origineel aanlevert - tenzij u het anders wilt.

U krijgt een vaste contactpersoon binnen BTS met wie u al uw wensen kunt bespreken.

Wij ontzorgen u volledig. Stuur uw te vertalen bestanden op, wij regelen de rest.

Direct een offerte aanvragen