Mail ons
Offerte aanvragen
Terugbelgesprek

Professionele vertaling in alle talen

Het verzorgen van professionele vertalingen: dat is onze specialiteit. Vertaalbureau BTS levert u de beste vertaling door de beste vertalers. Als u met vertaalbureau BTS in zee gaat, weet u zeker dat uw opdrachten op de juiste manier worden uitgevoerd. En uiteraard leveren wij altijd op de afgesproken tijd.

Of het nu gaat om de vertaling van een bedrijfsbrochure in het Frans, een Duits personeelshandboek in het Engels of een website-vertaling in het Chinees, u kunt erop vertrouwen dat vertaalbureau BTS zorg draagt voor een uitstekende vertaling die aansluit op uw wensen.

Kwaliteit in vertaling

Kwaliteit in vertaling bestaat voor ons uit het voldoen aan uw wensen. Daarom leren we u graag goed kennen. U krijgt een vaste contactpersoon die uw wensen en verwachtingen inventariseert zodat wij daarop kunnen inspelen. Kwaliteit in vertaling en korte doorlooptijden, dat is de garantie van vertaalbureau BTS.

Onze vertalers

Voor de beste vertalingen zetten wij onze gespecialiseerde vertalers in, die uitsluitend naar hun moedertaal vertalen. Alle vertalingen worden gecontroleerd door een kundige revisor voordat ze aan u worden verzonden. Op deze wijze zorgen wij voor vertalingen van de hoogste kwaliteit. En goed om te weten: uw opdracht eindigt niet bij de levering van de vertaling. Ook na levering kunt u altijd een beroep doen op onze uitgebreide aftersales service.

Vertaaltechnologie

Wij werken met geavanceerde vertaalsoftware en gebruiken klantspecifieke vertaalgeheugens en terminologiedatabases. Een vertaalgeheugen bevat alle zinnen die wij voor een klant vertalen. Als deze zinnen terugkomen in een nieuwe opdracht, worden deze automatisch voorvertaald. Met behulp van de terminologiedatabases zorgen wij voor consistentie: vaste terminologie wordt altijd op dezelfde manier vertaald.

Het gebruik van vertaalsoftware heeft grote voordelen voor u als klant. Het gebruik van vertaalgeheugens kan, met name bij terugkerende opdrachten, zorgen voor consistentie in de vertalingen, een aanzienlijk kortere doorlooptijd, lagere vertaalkosten en uiteindelijk een hogere kwaliteit. Met een terminologiedatabase zorgen wij ervoor dat uw teksten herkenbaar, duidelijk en eenduidig zijn.

Contact

Wij vertellen u graag meer over onze uitgebreide dienstverlening. Bel nu met een van onze accountmanagers op 010-4367711 of mail naar info@btsrotterdam.nl. Vraagt u liever een offerte aan? Maak dan gebruik van ons offerteformulier.

Offerte aanvragen >>

Waarom BTS Rotterdam?

ISO 9001- en ISO 17100-gecertificeerd

Onze vertalers zijn gecertificeerde native speakers die verstand hebben van uw bedrijfstak en uw vaktermen kennen.

U ontvangt uw vertalingen altijd in het bestandsformaat waarin u het origineel aanlevert - tenzij u het anders wilt.

U krijgt een vaste contactpersoon binnen BTS met wie u al uw wensen kunt bespreken.

Wij ontzorgen u volledig. Stuur uw te vertalen bestanden op, wij regelen de rest.

Direct een offerte aanvragen