Mail ons
Offerte aanvragen
Terugbelgesprek

Duits vertaalbureau BTS Rotterdam

Als Duits vertaalbureau is BTS Rotterdam specialist op het gebied van professionele vertalingen Nederlands – Duits en Duits – Nederlands. Bij vertaalbureau BTS wordt uw tekst vertaald door één van onze gespecialiseerde Duitse vertalers en wordt deze vervolgens gecontroleerd door een professionele Duitse reviewer. Bij Duits vertaalbureau BTS zijn zowel de vertaler als reviewer native speakers van het Duits.

Duits vertaalbureau BTS biedt tevens Duitse tolken en Duitse beëdigd vertalers.

Vertaalbureau Duits van hoge kwaliteit

Vertaalbureau BTS beschikt over een ISO 9001 en ISO 17100-certificering, wat betekent dat wij voldoen aan de internationale normen voor vertaaldiensten en kwaliteitsmanagementsystemen. Duits vertaalbureau BTS hanteert daarnaast scherpe tarieven en zeer snelle levertijden.

Ook maakt ons vertaalbureau gebruik van geavanceerde vertaalgeheugens en terminologiedatabases. Het resultaat? Consistente Duitse vertalingen, ook wanneer u op een later moment bij ons terugkomt. Daarnaast kunnen wij reeds vertaalde delen hergebruiken, waardoor u op termijn kosten zult besparen.

Bij Duits vertaalbureau BTS Rotterdam is de vertrouwelijkheid van uw gegevens gegarandeerd. Eventueel maken we een geheimhoudingsverklaring op maat.

Meer dan een vertaling Nederlands-Duits

Voor zowel vertalingen Nederlands – Duits als vertalingen Duits – Nederlands kunt u bij ons Duitse vertaalbureau terecht. Combinaties van andere talen met het Duits behoren ook tot de mogelijkheden. Wij beschikken over een netwerk van ruim 3000 vertalers, waardoor er in vrijwel iedere talencombinatie kan worden vertaald.

Uitsluitend Duitse native speakers

Duits vertaalbureau BTS werkt met het native speakerprincipe. Dit houdt in dat al onze vertalingen worden uitgevoerd door native speakers van het Duits. Daarnaast zijn al onze Duitse vertalers gespecialiseerd in ieder hun eigen vakgebied.

Een vertaler kan bijvoorbeeld gespecialiseerd zijn in juridisch Duits vertalen of in Duitse marketingteksten. Tevens beschikken wij over vertalers die goed zijn in technisch Duits vertalen. Welk specialisme dan ook, onze Duitse vertalers hebben altijd een vertaalopleiding afgerond en hebben zich bewezen door vele jaren ervaring.

Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar een Duits vertaalbureau voor uw vertaling Nederlands-Duits of Duits-Nederlands? Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw tekst of bel ons op 010-4367711 voor meer informatie.

Offerte aanvragen >>

Waarom BTS Rotterdam?

ISO 9001- en ISO 17100-gecertificeerd

Onze vertalers zijn gecertificeerde native speakers die verstand hebben van uw bedrijfstak en uw vaktermen kennen.

U ontvangt uw vertalingen altijd in het bestandsformaat waarin u het origineel aanlevert - tenzij u het anders wilt.

U krijgt een vaste contactpersoon binnen BTS met wie u al uw wensen kunt bespreken.

Wij ontzorgen u volledig. Stuur uw te vertalen bestanden op, wij regelen de rest.

Direct een offerte aanvragen voor een Duitse vertaling