Mail ons
Offerte aanvragen
Terugbelgesprek

Dtp

Vertaalbureau BTS levert uw bestand in ieder gewenst formaat aan. Uw opgemaakte, Nederlandse bedrijfsbrochure wordt direct in het Engels vertaald en in de originele opmaak geplaatst. Hierbij houden wij rekening met de toename in het aantal woorden bij, bijvoorbeeld, een vertaling naar het Engels.

Na de vertaling volgt er een grondige drukproefcorrectie, waarbij eventuele zetfouten direct worden gecorrigeerd. Uw brochure kan rechtstreeks naar de drukker worden verstuurd. Op deze manier leveren wij in één keer een drukklare vertaalde tekst. Dit bespaart u veel tijd ten opzichte van het werken met meerdere partijen.

Niet alleen Engels

Ook andere talen kunnen wij aan. Wij hebben ervaring met dtp in het Duits, Spaans, Pools, et cetera. Heeft u een opgemaakt document in een niet vaak voorkomende taal? Wij zijn u graag van dienst. Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden met elkaar.

Contact

Zoekt u een vertaalbureau dat u de dtp uit handen neemt? Bel dan naar 010 436 77 11 of vul het offerteformulier in. Wij staan voor u klaar!

Offerte aanvragen >>

Waarom BTS Rotterdam?

ISO 9001- en ISO 17100-gecertificeerd

Onze vertalers zijn gecertificeerde native speakers die verstand hebben van uw bedrijfstak en uw vaktermen kennen.

U ontvangt uw vertalingen altijd in het bestandsformaat waarin u het origineel aanlevert - tenzij u het anders wilt.

U krijgt een vaste contactpersoon binnen BTS met wie u al uw wensen kunt bespreken.

Wij ontzorgen u volledig. Stuur uw te vertalen bestanden op, wij regelen de rest.

Direct een offerte aanvragen