Mail ons
Offerte aanvragen
Terugbelgesprek

Over ons

Business Translation Services B.V. (BTS) in Rotterdam is een totaalaanbieder op het gebied van hoogwaardige, meertalige communicatie met meer dan 30 jaar ervaring op de zakelijke markt. Wij zijn gespecialiseerd in de vertaling van alle vormen van zakelijke communicatie in alle mogelijke talencombinaties, of het nu gaat om een persbericht, een HR-reglement of een leveringsovereenkomst. Daarnaast bieden wij tolkdiensten, schrijfdiensten en een breed scala aan aanvullende taal- en tekstgerelateerde diensten.

Ons team van projectmanagers behandelt al uw opdrachten snel en adequaat. Dankzij ons uitgebreide netwerk van ruim drieduizend vertalers kunt u bij ons terecht voor iedere talencombinatie en ieder type tekst.

BTS levert uitsluitend maatwerk. Heeft u een opdracht met grote spoed? Een meertalig, langlopend project met grote hoeveelheden tekst? Bijzondere marketingteksten die een speciale aanpak vereisen? Wij zorgen dat u zeer snel een passend en gunstig voorstel ontvangt, dat nauw aansluit op uw wensen.

Ons klantenbestand bestaat uit banken, verzekeraars, advocatenkantoren, scheepvaart- en bouwbedrijven en vele andere nationaal en internationaal opererende bedrijven.

We’ll mind your language

Onze corporate ambitie is om u alle zorg uit handen te nemen op het gebied van internationale communicatie in alle vormen, zoals vertaling en revisie van uw teksten, tolkdiensten en copywriting. Met onze ISO-gecertificeerde werkwijze weet u zeker dat uw teksten bij ons in goede handen zijn. Wij hanteren een efficiënte projectaanpak, waarbij uw wensen en eisen centraal staan. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn het uitgangspunt bij ieder project.

Geschiedenis

Sinds de oprichting in 1985 heeft vertaalbureau BTS uitgebreide kennis en ervaring opgedaan binnen de zakelijke markt. Vanuit onze centrale positie in het zakelijke en industriële netwerk van Rotterdam hebben we ons ontwikkeld tot een van de meest betrouwbare vertaalpartners voor het Nederlandse en internationale bedrijfsleven. Met het merendeel van onze klanten werken we al jaren samen. BTS wordt gewaardeerd om de geleverde kwaliteit in vertaling en dienstverlening en om onze basisinstelling: afspraak = afspraak.

Kwaliteit

De gecertificeerde kwaliteit van BTS vindt u terug in alle aspecten van ons werk. BTS levert allereerst kwaliteit in vertaling door altijd de juiste gespecialiseerde vertaler voor uw tekst te selecteren. Met de inzet van geavanceerde vertaaltechnologie, zoals vertaalgeheugens en terminologiedatabases, zorgen we ervoor dat uw vertalingen consistent zijn en altijd de juiste termen bevatten. Hoe meer teksten wij voor u vertalen, hoe groter het positieve effect van deze hulpmiddelen – denk bijvoorbeeld aan snellere levertijden.

Efficiency

Efficiënte uitvoering van al uw vertaalopdrachten is de basis van onze dienstverlening. Daarnaast bieden wij u maximaal gemak, snelheid en betrouwbaarheid. Wij nemen u graag het werk uit handen, waarbij u kunt vertrouwen op een snelle en goede afhandeling van uw vertaalprojecten: onze core business. Zodat u zich volledig kunt richten op de zaken waar u het beste in bent.

Zakelijke vertaalmarkt

Vertaalbureau BTS is specialist in zakelijke vertalingen. Sinds onze oprichting in 1985 opereren wij succesvol binnen de zakelijke vertaalmarkt. Wij vertalen alle soorten teksten, van zeer specialistische teksten, zoals technische handleidingen, financiële jaarverslagen en scheepsregistraties, tot algemene en commerciële teksten, zoals webteksten of brochures. Vertaalbureau BTS heeft voor alle soorten teksten de vertaler met de kennis die u nodig hebt. Wij bieden onze klanten een uiterst flexibele aanpak en een snelle werkwijze, waarbij kwaliteit altijd centraal staat.

Contact

Graag bespreken we wat voor u kunnen betekenen. Bel (010-4367711) of mail ons voor een persoonlijke kennismaking.

Offerte aanvragen >>

Waarom BTS Rotterdam?

ISO 9001- en ISO 17100-gecertificeerd

Onze vertalers zijn gecertificeerde native speakers die verstand hebben van uw bedrijfstak en uw vaktermen kennen.

U ontvangt uw vertalingen altijd in het bestandsformaat waarin u het origineel aanlevert - tenzij u het anders wilt.

U krijgt een vaste contactpersoon binnen BTS met wie u al uw wensen kunt bespreken.

Wij ontzorgen u volledig. Stuur uw te vertalen bestanden op, wij regelen de rest.

Direct een offerte aanvragen