Mail ons
Offerte aanvragen
Terugbelgesprek

Case maritiem

Op zeer regelmatige basis vertaalt vertaalbureau BTS documentatie voor scheepvaart- en offshorebedrijven. Door onze jarenlange ervaring in en rond het Rotterdamse havengebied zijn wij op de hoogte van de terminologie die in de maritieme sector wordt gehanteerd en leveren wij maritieme vertalingen die nauwkeurig zijn en direct geschikt zijn voor de eindgebruiker.

Het gaat hierbij om zeer uiteenlopende documenten, maar snelheid en betrouwbaarheid zijn voor klanten in deze sector doorslaggevende redenen om vertaalbureau BTS te kiezen. BTS neemt u het volledige vertaalproces uit handen en zorgt ook voor beëdigde en gelegaliseerde vertalingen.

Beëdiging & legalisatie met spoed

De maritieme sector kenmerkt zich bovenal door het internationale karakter. Voor een van onze klanten vertalen wij zeer regelmatig diploma’s van Nederlandse werknemers die naar het buitenland worden uitgezonden. Dergelijke documenten moeten beëdigd worden vertaald en de vertalingen gelegaliseerd.

Bovendien moet dit vaak met spoed gebeuren. Zo moest een aantal diploma’s onlangs zeer snel vertaald worden omdat deze in het weekend in het vliegtuig mee moesten naar Afrika, waar de betreffende medewerker direct aan de slag moest bij een project. Zonder de officieel vertaalde en gelegaliseerde diploma’s kon hij daar niet aan het werk.

BTS regelde vervolgens binnen zeer korte tijd de volledige vertaling en legalisatieprocedure en de documenten konden in het vliegtuig mee naar Afrika.

Geen taal is ons onbekend

Voor een internationaal opererende onderneming in de maritieme sector vertaalden wij een intern document over omgangsvormen. Dit bedrijf heeft werknemers uit landen over de hele wereld, dus BTS vertaalde het document naar verschillende talen, waaronder Engels, Duits, Spaans en Chinees. Zo konden alle werknemers het document lezen in een taal die zij goed beheersten. Bovendien werd het document in verschillende talen op het intranet geplaatst, waar het voor alle medewerkers inzichtelijk was.

Snel en flexibel

Na enige tijd besloot de klant enige wijzigingen aan te brengen in het oorspronkelijke document. BTS zorgde er vervolgens voor dat alle vertalingen aan de hand van de oorspronkelijke tekst werden aangepast. De klant hoefde ons alleen de wijzigingen door te geven en wij leverden de aangepaste vertalingen binnen korte tijd kant-en-klaar aan.

Contact

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte of een kennismakingsgesprek? Vult u dan het offerteformulier in of neem contact op via 010 – 436 77 11.

Wij helpen u graag verder!

Offerte aanvragen >>

Waarom BTS Rotterdam?

ISO 9001- en ISO 17100-gecertificeerd

Onze vertalers zijn gecertificeerde native speakers die verstand hebben van uw bedrijfstak en uw vaktermen kennen.

U ontvangt uw vertalingen altijd in het bestandsformaat waarin u het origineel aanlevert - tenzij u het anders wilt.

U krijgt een vaste contactpersoon binnen BTS met wie u al uw wensen kunt bespreken.

Wij ontzorgen u volledig. Stuur uw te vertalen bestanden op, wij regelen de rest.

Direct een offerte aanvragen