Mail ons
Offerte aanvragen
Terugbelgesprek

Professionele vertaling Nederlands-Arabisch

Als u op zoek bent naar een professionele vertaling Nederlands-Arabisch of Arabisch-Nederlands, dan bent u bij Vertaalbureau BTS aan het juiste adres. Uw tekst wordt vertaald door een van onze native speaking Arabische vertalers. Voordat de vertaling aan u wordt geleverd, wordt deze gecontroleerd door een professionele reviewer. Dit is meestal een tweede vertaler Arabisch.

Arabisch vertaalbureau BTS hanteert scherpe tarieven en zeer korte levertijden. Vertaalbureau BTS heeft een ISO 9001- en 17100-certificering. Wij werken volgens vaste procedures, die zeer efficiënt en kosteneffectief zijn en die tegelijkertijd een waarborg vormen voor de kwaliteit van uw vertalingen.

Bekijk onze referenties. Wij werken voor zowel grote als kleine ondernemingen. Wij respecteren de vertrouwelijkheid van uw documenten en garanderen u dat wij vertrouwelijk met uw documenten omgaan.

Verschillende taalvarianten

Het Arabisch kent vele taalvarianten. Arabisch vertaalbureau BTS beschikt over ervaren en gespecialiseerde Arabische vertalers uit de verschillende regio’s waar Arabisch wordt gesproken.

Graag bespreken we met u voor welk doel en voor wie uw vertaling Nederlands-Arabisch bedoeld is, om zo de juiste vertaler Nederlands-Arabisch voor uw vertaling te kunnen selecteren. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat uw vertaling naar het Arabisch beëdigd moet worden, of is een Arabisch vertaler met kennis van een specifiek vakgebied benodigd.

Vertaalbureau BTS maakt het u gemakkelijk. Ook het online plaatsen van Arabische webteksten en het opmaken van bestanden voor de drukker behoren tot de mogelijkheden. Onze Arabische taal- en opmaakexperts zorgen voor een uitstekende opmaak en passen deze zo nodig aan, rekening houdend met de leesrichting en de bijzonderheden van het Arabisch schrift.

Ook voor tolken Arabisch uit verschillende regio’s kunt u bij ons terecht. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Offerte vertaling Nederlands-Arabisch aanvragen

Bent u op zoek naar een vertaalbureau voor uw vertaling Nederlands-Arabisch? Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw tekst of bel ons op 010-4367711 voor meer informatie.

Offerte aanvragen >>

Waarom BTS Rotterdam?

ISO 9001- en ISO 17100-gecertificeerd

Onze vertalers zijn gecertificeerde native speakers die verstand hebben van uw bedrijfstak en uw vaktermen kennen.

U ontvangt uw vertalingen altijd in het bestandsformaat waarin u het origineel aanlevert - tenzij u het anders wilt.

U krijgt een vaste contactpersoon binnen BTS met wie u al uw wensen kunt bespreken.

Wij ontzorgen u volledig. Stuur uw te vertalen bestanden op, wij regelen de rest.

Direct een offerte aanvragen