Mail ons
Offerte aanvragen
Terugbelgesprek

Professioneel vertaalbureau Chinees

Als u op zoek bent naar een professionele vertaling Nederlands-Chinees of Chinees-Nederlands, dan bent u bij Chinees vertaalbureau BTS Rotterdam aan het juiste adres. Uw tekst wordt vertaald door een van onze native speaking vertalers. Voordat de vertaling aan u wordt geleverd, wordt deze gecontroleerd door een professionele reviewer.

Onze ISO-gecertificeerde werkwijze houdt in dat er voor iedere tekstcorrectie een ervaren corrector wordt geselecteerd, die kennis heeft van het vakgebied waarop de teksten betrekking hebben. Net als onze vertalers werken zij uitsluitend in hun moedertaal. Daarnaast heeft u bij vertaalbureau BTS altijd een vaste contactpersoon die u adviseert en u alle zorg uit handen neemt.

Groeimarkt China

Er wordt steeds meer handel gedreven met China. Onze klanten schrijven bijvoorbeeld in op aanbestedingen in China. Hiervoor is de vertaling Nederlands-Chinees van alle bedrijfsinformatie vereist. De reactie op de inschrijving wordt vervolgens in het Chinees ontvangen. Om te weten of er wordt voldaan aan alle eisen is een snelle vertaling Chinees-Nederlands van essentieel belang. Hierbij komt een vertaalbureau Chinees goed van pas.

Ervaren vertalers Chinees

Chinees vertaalbureau BTS werkt alleen met betrouwbare en zeer ervaren vertalers die voldoen aan strenge selectiecriteria. Onze toelatingseisen en bijbehorende kwaliteitscontrole zijn voor alle vertalers zeer strikt. Hierdoor kunnen wij zakelijke vertalingen van een zeer hoog professioneel niveau leveren.

Het Chinees kent twee geschreven hoofdvarianten; simplified en traditional Chinees. Voor beide varianten beschikt Business Translation Services over geschikte vertalers. Heeft u een Chinese tolk nodig, dan is het van belang te weten uit welke regio de Chinese toehoorder komt. Spreekt deze bijvoorbeeld Mandarijn of Kantonees? Wij streven altijd naar de beste service voor uw afspraak.

Website in het Chinees

Het is ook mogelijk om uw website door ons in het Chinees te laten vertalen en direct online te laten plaatsen door vertaalbureau BTS. Ook kunnen we uw brochure, opgemaakt en gecontroleerd door een native speaker, direct bij uw drukker aanleveren. Wij hebben de juiste specialisten in huis om u alle zorg voor uw Chinese communicatie-uitingen uit handen te nemen.

Offerte vertaling Nederlands-Chinees aanvragen

Bent u op zoek naar een vertaalbureau voor uw vertaling Nederlands-Chinees? Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw tekst of bel ons op 010-4367711 voor meer informatie.

Offerte aanvragen >>

Waarom BTS Rotterdam?

ISO 9001- en ISO 17100-gecertificeerd

Onze vertalers zijn gecertificeerde native speakers die verstand hebben van uw bedrijfstak en uw vaktermen kennen.

U ontvangt uw vertalingen altijd in het bestandsformaat waarin u het origineel aanlevert - tenzij u het anders wilt.

U krijgt een vaste contactpersoon binnen BTS met wie u al uw wensen kunt bespreken.

Wij ontzorgen u volledig. Stuur uw te vertalen bestanden op, wij regelen de rest.

Direct een offerte aanvragen