Partnership BTS & Vertaalbureau Bothof

Met trots kunnen we u meedelen dat we een partnership met Vertaalbureau Bothof aangaan! Business Translation Services en Vertaalbureau Bothof werken al enige tijd samen. Onze samenwerking komt voort uit een gedeeld streven naar de hoogste kwaliteit in vertalingen en service. We hebben kort geleden besloten om deze samenwerking te intensiveren.

Dit betekent dat wij onze vertaalexpertise en ons netwerk van vertalers met Vertaalbureau Bothof delen en dat we vanaf heden ook vertaalopdrachten aan Business Translation Services samen met Vertaalbureau Bothof gaan uitvoeren.

Vertaalbureau Bothof is al 50 jaar een gerenommeerd vertaalbureau, en deze ervaring staat nu ook tot onze beschikking. Vertaalbureau Bothof beschikt, net als wij, over een ISO 9001- en een ISO 17100-certificering en hanteert dezelfde hoge kwaliteitseisen. Uw aanvragen worden dus, net als altijd, opgepakt door professionals. De kwaliteit van de vertalingen blijft onverminderd hoog.

Heeft u vragen over dit partnership? Neemt u dan contact met ons op. We staan u graag te woord.