Mail ons
Offerte aanvragen
Terugbelgesprek

Case import/export

De klanten van vertaalbureau BTS binnen de import/exportsector zijn wijd verspreid, of het nu gaat om de import van machines of de export van groente en fruit of verpakkingsmaterialen, wij kunnen u van dienst zijn.

Verpakkingen

Voor de verpakkingen van een groot levensmiddelenconcern op het gebied van Oosters koken kun je niet volstaan met een letterlijke vertaling. Onze vertalers zijn op de hoogte van de gebruiken in bijvoorbeeld de Engelse of Franse keuken om de vertaalslag te maken naar producten die ook daar goed bruikbaar zijn. Zo is een Engelse theelepel twee keer zo groot als de Nederlandse, als daar geen rekening mee wordt gehouden voor het aandeel sambal in een recept is de kans van slagen van het Nederlandse product ineens aanzienlijk minder!

Daarnaast zijn wij bekend met ingrediëntendeclaraties in vele talen. Deze vertalingen luisteren nauw en zijn gebonden aan internationale regels. Maar ook voor creatieve oplossingen staan wij klaar voor onze klanten.

Vertaalbureau BTS werkt op zeer regelmatige basis voor een internationale snoepfabrikant, waar dit soort verzoeken geen uitzondering zijn. In goed overleg bieden we altijd een oplossing voor deze klant, waarbij we zelfs rekening houden met de beschikbare ruimte op de verpakking.

DTP

Wist u dat we uw bestanden ook druk-klaar kunnen leveren? Wij beschikken over de mogelijkheid om het bestand in ieder gewenst formaat direct bij de drukker aan te leveren. Daarna controleren we de drukproef op eventuele zetfouten in de specifieke taal. Op deze manier nemen we u alle zorgen voor de vertaling uit handen en besparen we u veel tijd.

Korte lijnen, nauw contact met uw vaste contactpersoon en professionele vertalers die meedenken met het doel van uw tekst, dat is samenwerken met Vertaalbureau BTS.

Contact

Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte of een kennismakingsgesprek? Neem dan contact op via 010 – 436 77 11 of vul het offerteformulier in.

Wij helpen u graag verder!

Offerte aanvragen >>

Waarom BTS Rotterdam?

ISO 9001 en ISO 17100-gecertificeerd

Onze vertalers zijn gecertificeerde native speakers die verstand hebben van uw bedrijfstak en uw vaktermen kennen.

U ontvangt uw vertalingen altijd in het bestandsformaat waarin u het origineel aanlevert - tenzij u het anders wilt.

U krijgt een vaste contactpersoon binnen BTS met wie u al uw wensen kunt bespreken.

Wij ontzorgen u volledig. Stuur uw te vertalen bestanden op, wij regelen de rest.

Direct een offerte aanvragen